Klamboes

 vierkante klamboes XLrechthoekige klamboes XLrechthoekige klamboe 1 persoonsSpider XL klamboes

Castle klamboes 1-2 persoonsklamboe BanglaMagic klamboes 1 persoonsCrusader klamboe 1-2 persoons

 reisklamboes geïmpregneerdklamboe voor schuin plafondklamboe speciaal voor stapelbedDbug vrijstaande klamboe

Bij Woonwebwinkel.com vindt u altijd de klamboe dit bij uw situatie past. Wij zijn dé klamboespecialist van Nederland en leveren uitsluitend kwaliteitsklamboes voor een zeer scherpe prijs.

Grote klamboes, vierkante klamboes, rechthoekige klamboes, of bijzondere klamboes zoals speciale uitvoeringen voor stapelbedden of schuine plafonds; Woonwebwinkel.com is de ongekende specialist in klamboes.

Ontstaan uit de vraag bij ons in de winkel naar klamboes, hebben we nu een compleet assortiment in huis. Kwaliteitsklamboes; wasbaar en een aanschaf voor meerdere jaren. Klamboes die groot genoeg zijn voor het grootste bed,- rechthoekig met verticale wanden en meerdere ophangpunten, of vierkant XL met slechts 1 ophangpunt.

Voor de kids zijn er uiteraard ook klamboes in alle kleuren. Decoratief én functioneel.

Om het ophangen te vereenvoudigen hebben we een klamboe ophang-kleefhaak welke geschikt is voor de zwaarste klamboe. Handig voor thuis en op reis. Gaat u op reis, denk dan aan de speciale Travel klamboe. Geïmpregneerd en geschikt voor de tropen. A

Alle klamboes zijn uit voorraad leverbaar dus meestal met 1 werkdag bij u in huis.

Momenteel is het ZIKA-virus erg beangstigend. 

tijgermug

Dit is een virus dat wordt overgedragen door muggenbeten van de tijgermug. Uitbraken hebben zich voorgedaan in gebieden in Afrika, Azië, de Pacifisch eilanden en Zuid en Midden Amerika. Voorkom dat u wordt gestoken. Gebruik overdag muggenspray met DEET. 's Nachts geeft slapen onder een klamboe een goede bescherming. Ook al behoort Nederland (nog) niet tot de risicogebieden, voorkomen is beter!
Bij ons vindt u een prachtige collectie functionele én wasbare klamboes die ook nog eens erg mooi zijn. Lekker slapen, geen last van muggen en ook nog eens een verfraaiing van de slaapkamer. Vele soorten van XXL vierkant of rechthoekig tot sfeervol kleurig. Stuk voor stuk hoogwaardige klamboes en echt beschermd tegen de (gevaarlijke) muggen.

Alle aangeboden klamboes hebben een net van fijnmazig polyester; 256 mesh (= 256 gaatjes per vierkante inch)

Doeltreffend en wasbaar. Indien de klamboe is uitgevoerd met een dakje is dit gemaakt van polyester-katoen.

U kunt uw keuze verfijnen via het  keuze selectiemenu.  Hierboven ziet u in één oogopslag alle soorten.

Klamboes zijn bij woonwebwinkel.com extra voordelig;
maar liefst zo'n 15% goedkoper dan in de winkel. Gratis verzonden v.a. EU 75,--