dekbedden SYNTHETISCH

WoonWebWinkel.com levert een complete lijn synthetische dekbedden. Voordelig, anti-allergisch en wasbaar. Leverbaar met diverse polyester vullingen. Een richtlijn in uw keuze is het vulgewicht in combinatie met de vermelde warmteklasse. Ook kan de samenstelling van de tijk mede bepalend zijn.

Er zijn 4 warmteklassen:

warmteklasse 1 - extra warmklasse 1 - extra warm:  Een echt winterdekbed. Dit dekbed is bijzonder geschikt voor de koudste winternachten / koude slaapkamers.
Warmteklasse 1 is het dikste dekbed, met de hoogste isolatiewaarde. Ook voor personen die het snel koud hebben warm aanbevolen.

 

warmteklasse 2 - gemiddeld warmklasse 2 - gemiddeld warm:  Algemeen dekbed, goed passend bij een gematigd klimaat. Bij de meeste mensen favoriet.
Warmteklasse 2 is wintergeschikt mits het niet al te koud wordt, en/of de slaapkamers iets verwarmd worden.

 

warmteklasse 3 - minder warmklasse 3 - minder warm:  Herfst / Lente dekbed, meestal het dikste deel van een 4-seizoenen uitvoering.
Warmteklasse 3 is bijzonder geschikt voor personen die het snel warm hebben, of voor verwamde kamers (appartementen of tehuizen)

 

warmteklasse 4 - minst warmklasse 4 - minst warm:  Zomerdekbed. Indien onderdeel van een 4-seizoenendekbed is dit het dunste deel.Warmteklasse 4 is een echt zomerdekbed. Speciaal bedoeld voor de zwoele zomernachten, met een lage isolatiewaarde.

 

De complete lijn synthetische dekbedden bestaat uit:

-  Aanvangsklasse Silver Comfort; polyester vulling met een polyester-katoenen tijk. 
Vulgewicht winterdekbed vanaf 400gr/m2.

-  Goede middenklasse Dauna Soft standaard;  polyester holle vezel vulling met een katoenen tijk. 
Vulgewicht winterdekbed vanaf 400gr/m2. Deze lijn is uitlopend, en wordt vervangen door de Castella Avior.

-  Ons advies als beste keuze is Dauna Soft Luxe; soepele gesiliconiseerde polyester holle vezel vulling met een zachte katoenen tijk van 100% fijne katoen.
Vulgewicht winterdekbed vanaf 500gr/m2. Deze lijn is uitlopend, en wordt vervangen door de Castella Agena.

Alle dekbedden zijn van Nederlands fabrikaat.