Tempur matrassen

TEMPUR matrassen van WoonWebWinkel.com - echt uitgerust wakker worden op een matras met perfecte drukverlagende eigenschappen en een bijzonder comfort dat niet te vergelijken is met andere matrassoorten.Tempur matrassen

In de jaren 70 ontwikkelde NASA een drukabsorberend materiaal om hun astronauten te ondersteunen en te beschermen. Dit materiaal is geperfectioneerd en speciaal geschikt gemaakt voor drukverlagende matrassen en kussens. Het temperatuurgevoelige schuim vormt zich geheel naar de contouren van uw lichaam. Het verlicht lichaamelijke klachten veroorzaakt door drukpunten. Uw lichaam wordt volledig ondersteund in úw favoriete slaaphouding.

Conventionele matrassen kunnen leiden tot onnatuurlijke slaaphoudingen en druk, wat kan resulteren in gevoelloosheid en ongemak. De superieure ondersteuning en uitstekend comfort van TEMPUR® draagt bij aan het verlichten van rug-, gewrichts-en nekklachten.

Er zijn drie verschillende TEMPUR® matrascollecties met geheel eigen comfort belevingen;

- TEMPUR® Original
comfort en ondersteuning met een stevig gevoel met de voordelen van TEMPUR® materiaal.
- TEMPUR® Senstation
comfort en ondersteuning met een traditioneler verend gevoel maar met de eigenschappen van TEMPUR® materiaal.
- TEMPUR® Cloud
comfort en ondersteuning met een zachter gevoel van volledige ontspanning door de comfortlaag van extra soft TEMPUR® materiaal.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.