Verzending - Bezorging - Levertijd
WoonWebWinkel.com verzendt uw artikelen met PostNL. gratis verzending vanaf EU 75,-Pakjes die niet door de brievenbus passen worden via de verzendservice MyParcel verstuurd. Deze worden gewoon door PostNL bij u afgeleverd. Alle goederen worden door ons met de uiterste zorg verpakt, zodat de kans op beschadiging door transport minimaal is. De dozen die wij gebruiken hebben bij ons een tweede kans gekregen. Door hergebruik van deze kartonnen dozen (van bijvoorbeeld onze leveranciers of collega ondernemers) dragen wij ons steentje bij aan het mileu. Door deze dozen opnieuw te gebruiken kan het voorkomen dat u wellicht een sticker of opdruk ziet op de doos. 
NU GRATIS VERZENDING vanaf een bestelbedrag van € 75,- binnen Nederland. Voor bestellingen onder de € 75,- vragen we een kleine bijdrage van € 4,95 binnen Nederland. De levertijd wordt tot een minimum beperkt aangezien het grootste deel van de artikelen voorradig is bij ons. Bestellingen die we voor 16.30 uur ontvangen proberen we, indien voorradig, de volgende dag bij u af te leveren. Indien een artikel onverhoopt niet voorradig is, en de levertijd duurt langer dan staat aangegeven bij het artikel,  zullen wij u hiervan een mail sturen.
Bij vragen over zendingen kunt u het beste contact met ons opnemen (niet met PostNL ) Wij hebben via MyParcel een dedicated serviceteam bij PostNL die zaken snel en doeltreffend voor ons (en U) oppakken. Dit scheelt u een hoop ergernis en wij nemen deze service graag op ons.