handgeknoopte berbers

handgeknoopte Marokkaanse berbers

Heezen wonen in Dinxperlo is al tientallen jaren een bekend adres voor handgeknoopte tapijten. Jaarlijks wordt er medio Januari een grote Perzische en Oosterse tapijtenaktie gehouden. Mede door deze actie hebben wij inmiddels een grote naam opgebouwd als vertrouwd leverancier voor handgeknoopte Karachi tafelkleden, Perzische en Oosterse Tapijten en Marokkaanse berbers.

Mede door bovengenoemde verkoopactie kunnen wij de Marokkaanse Berbers extra voordelig inkopen. Het voordeel is voor U.
Wij werken uitsluitend samen met vooraanstaande toeleveranciers. Zij hebben de allerbeste knoperijen onder contract die alleen met de beste materialen en grondstoffen werken. Om dit kenbaar te maken is elk Berber tapijt voorzien van het Superieure certificaat én het Wolmerk label. Tevens ontvangt u bij elk handgeknoopt tapijt een door ons ingevuld certificaat van echtheid en origine.

Onze berber tapijten zijn gegarandeerd handgeknoopt van de fijnste kwaliteit scheerwol en zijn op ambachtelijke wijze geknoopt in Marokko.
De Debut Superieure is veelal in alle kleuren en maten op voorraad. Wij kunnen dus zeer snel leveren. Heezen wonen Dinxperlo / Woonwebwinkel.com is de expert in berber vloerkleden en wij bieden u vele kleuren en alle mogelijke maten aan. Zelfs maatwerk is mogelijk. Houdt bij afwijkende maten wel rekening met een levertijd van ca. 15 weken.
De 'Debut' is onze standaard in berbers. Wilt u zwaarder en nog vaster geknoopt, dan kunnen wij u de 'Khadiz' of 'Solide' leveren. Informeer naar de mogelijkheden.