handgeknoopte Karachi tafelkleden

knoopgetouwknopen van een handgeknoopt tapijtNieuw bij Woonwebwinkel.com:

Gegarandeerd handgeknoopte wollen tafelkleden uit Pakistan.

Deze tafelkleden en tafellopers worden op echt authentieke wijze geknoopt. Deze zeer fijn-geknoopte kleden hebben een pool van hoogwaardige 'semi-worsted' wol, die door de aanwzige lanoline in de wol, en meerdere behandelingen een zeer fraaie en glanzende uitstraling heeft gekregen. Het lijkt zelfs van zijde gemaakt te zijn.


Kenmerkend is dat de pool een duidelijke richting heeft gekregen. Door deze pool is de lichtinval op het kleed heel verschillend. Duidelijk op de foto's is te zien het grote kleurverschil 'tegen de pool in' of 'met de pool mee'. 

In onze winkel in Dinxperlo hebben we al veel ervaring met deze kleden. Door de jarenlange, nauwe samenwerking met onze importeur is de kwaliteit gegarandeerd.

Wij leveren dus uitsluitend de beste kwaliteit. Bij uw aankoop ontvangt u tevens een handgeschreven certificaat van echtheid en origine.

Handgeknoopte Karachi kleden zijn niet te vergelijken met de bekende smyrna kleden. Handgeknoopt is veel fijner en vaster dan smyrna. Tevens heeft smyrna een matte uitstraling terwijl de handgeknoopte variant een fraaie glans heeft. De grootste maat in handgeknoopt is ca. 120x180. Ronde kleden bieden wij niet aan, aangezien deze nooit echt rond zijn. Dit om reclamaties te voorkomen. Zoekt u een grotere maat, of ronde uitvoering, kijkt u dan eens bij de smyrna tafelkleden.