extra lang en maatwerk tafelkleden

Extra lange tafelkleden, vierkante en horeca tafelkleden en tafelkleden op maatOdessa 4 kleiner gemaakt van 120x120 tot ca. 90x90

Om aan de toenemende vraag naar extra lange tafelkleden en afwijkende maten tegemoet te komen bieden wij deze dienst aan. Het volgende is mogelijk;

Handweef
In de handweef serie zijn er twee "uni / efffen" kwaliteiten waarbij maatwerk mogelijk is.
De bouclé geweven Malaga en de chenille geweven Nice kunnen op maat voor u gemaakt worden. Hierbij is de standaard stofbreedte 140cm. Een lange maat van bijvoorbeeld 140x240 kan vrij eenvoudig gerealiseerd worden. (Een breedte van maximaal 165cm is ook mogelijk, echter vaak met langere levertijd)
Bij de handweef kleden is het kleiner laten maken (van een opvolgende maat) ook mogelijk.
Prijzen en mogelijkheden zijn legio, derhalve op aanvraag. Geen vraag is ons te gek. Wij streven er naar binnen 1 dag te reageren.

Smyrna
Bij de smyrna kleden is maatwerk lastiger. Het weven hiervan gebeurt aan de hand van kostbare computerpatronen. Het is dus niet zo dat er dessins op maat gemaakt kunnen worden. Wij hebben echter wel een oplossing.  Een bestaand patroon kan worden aangepast. In dat geval wordt er een deel van een bestaand kleed uitgehaald om de gewenste (+/-)  maat te bereiken. Omdat dit een vreemd resultaat zou kunnen geven, wordt vaak gekozen om een hele rand te laten vervallen, of een rand aan 2 uiteinden. Hierdoor blijft het patroon symmetrisch. Indien gewenst wordt er een schets gemaild hoe het patroon er uit gaat zien. Na akkoord wordt het kleed dan voor u op maat gemaakt. Afgebeeld ziet u een patroon Odessa, dat verkleind is van 120x120 tot +/- 90x90 + franjes. Getoond op een standaardmaat 140x170, zodat goed te zien is dat er een rand vervallen is.

Regelmatig krijgen we vraag naar afwijkende maten in smyrna tafellopers. Ook dit kunnen we voor u regelen.

Hieronder ziet u een Durban 3 in de maat 140x170+franjes (standaardmaat) en een verkleind exemplaar tot ca 74x170+franjes.

standaardmaat Durban 3 - 140x170

maatwerk Durban 3 - 140cm breed versmald tot ca. 74cmDuidelijk te zien is dat er bij de loper links en rechts een deel van het patroon is komen te vervallen. In dit geval heeft de klant ervoor gekozen de zeegroene lijn te behouden. Hierdoor kwam de maat uit op +/- 74cm breed.

Ook hiervoor geldt: De prijzen en mogelijkheden zijn legio, derhalve op aanvraag.

prijsindicatie: Voor het aanpassen van een smyrma kleed wordt een toeslag van EU 55,- gerekend* (* onder voorbehoud) en komt bovenop de prijs van het kleed dat verkleind moet worden. Levertijd ca. 14 dagen.

Geen vraag is ons te gek. Wij streven er naar binnen 1 dag te reageren en helpen u graag!

 

Extra lange smyrna kleden en smyrna in afwijkende 'standaard' maten
Cairo (kl. 8), Durban (kl. 0 - 3 en 8) en de Cordoba (alle kleuren) zijn leverbaar in de extra lange maat 140x240
(informeer naar de actuele voorraad en levertijden)
Cairo (kl. 8) is zelfs leverbaar in de superlange maat 140x280 !
Bovenstaande afmetingen zijn onder voorbehoud mogelijk voor de Cairo kl. 2 (informeer naar de voorwaarden)

Ottawa en Durban kunnen worden geleverd in de vierkante maat 100x100
(minimale afname 6 stuks per kleur - levertijd op aanvraag)
Ottawa en Cairo kunnen worden geleverd in de afwijkende maat 100x140
(minimale afname 6 stuks per kleur - levertijd op aanvraag)

 

Hieronder staan de smyrna tafelkleden die standaard in bovenstaande afwijkende maten worden geleverd.
Het aanpassen van bestaande kwaliteiten is voor elk dessin mogelijk. Tevens zijn de handweef kleden getoond zonder patroon die op maat gemaakt kunnen worden.