vaste boxsprings

vaste boxsprings van WoonWebWinkel.com
een vertouwde keuze

Bij ons bent u aan het juiste adres voor kwaliteits boxsprings.

Geen concessies doen aan het ligcomfort, maar niet de behoefte aan een verstelbaar bed? Kies dan voor een vlakke of vaste boxspring. Voor U geen comfortabel ontbijt op bed dus, of heerlijk tv kijken met de rug comfortabel versteld, maar een gewoon goede boxspring. Een bed is immers om te slapen niet waar?

Boxsprings van Heezen wonen en WoonWebWinkel.com - een vertouwde keuze

Een bed maken dat lijkt op een boxspring is niet zo moeilijk. Ziet u ook door de bedden de juiste boxspring, met een kwalitatief interieur, niet meer? Bij ons bent u aan het juiste adres voor kwaliteits boxsprings.
U ziet immers niet aan de buitenkant van de boxspring wat er binnen in zit! En dat is juist het belangrijkste.
Wij hebben een naam hoog te houden, dus verkopen wij uitsluitend eerste klas materialen voor een zeer interessante prijs.

Wij weken uitsluitend met de boxspringsystemen van het kwaliteitsmerk Norma en het oer-hollandse Avek uit Friesland.
Onze jarenlange ervaring met deze fabrikanten geeft u de zekerheid van kwaliteit in elke prijsklasse.
Da's een vertrouwd gevoel.

Slaapcomfort van A tot Zzzzzslaapcomfort, een kijkje in de winkel

In onze winkel in Dinxperlo nemen we graag de tijd voor u. Bij ons bent u verzekerd van een gedegen slaapadvies. Om u ook online een beeld te geven van onze collectie hebben wij een deel hiervan in onze webwinkel opgenomen. Zo kunt u zich thuis alvast oriënteren en zelf beslissen of u in de winkel geholpen wilt worden, of dat u eenvoudig online bij ons bestelt.
Tijdens winkeluren zijn we bereikbaar voor alle vragen op slaapgebied en helpen u graag bij uw keuze.

                Boxsprings

De Boxsprings van Norma en Avek zijn goed vertegenwoordigd in ons assortiment. Norma is al jarenlang onze huisleverancier en staat bekend als hoogwaardig fabrikant van kwaliteits-boxsprings voor een zeer scherpe prijs. Deze fabrikant is recent overgenomen door het (wat onbekendere) Napco beds. Deze fabrikant is echter een bijzonder grote speler op de boxspring-markt en kan met eigen fabrieken zéér hoogwaardige boxsprings leveren voor een erg voordelige prijs. Niet de goedkoopste, maar zeker de beste in deze prijsklasse!

Norma is de uitvinder van het Combispring systeem. Deze matrassen zijn dan ook toepasbaar op de Norma boxsprings. Sinds kort is ook het Combispring veersysteem in de boxsprings zelf verwerkt. U kunt dus kiezen uit een pocketvering-boxspring of een Combispring-boxspring.

Avek is een oer-Hollandse fabrikant met eigen productie in Friesland. Zelfs de schuimen voor matrassen en boxsprings worden in eigen beheer gefabriceerd. 

avek 1927 vlakke, deelbare boxspring bij ons in de winkel

Avek staat garant en bekend om de hoogwaardige afwerking en materialen. Kom het verschil bij ons in de winkel bekijken, maar vooral voelen. U ziet én voelt het verschil. Komt daar bij dat Avek eenecht Nederlands product levert, dus alle redenen zijn daar om voor een Avek boxspring te kiezen.

Alle boxsprings worden gratis bezorgd en desgewenst gratis bij u gemonteerd!

                vlakke boxsprings

Geen concessies aan ligcomfort, maar niet de behoefte aan een verstelbaar bed? Kies dan voor een vlakke of vaste boxspring. Geen comfortabel ontbijt op bed dus, of heerlijk tv kijken met de rug comfortabel versteld, maar gewoon goed. Een bed is immers om te slapen niet waar?

                elektrisch verstelbare boxsprings

U gaat voor het summum aan comfort. Goed gedegen slaapcomfort, maar met de mogelijkheid tot het makkelijk verstellen van het rug en voetendeel. Elektrisch uiteraard, want handverstelbaar is niet te tillen. Geniet van een heerlijk ontbijtje op bed, of gezellig comfortabel TV kijken in een rechte positie zonder gedoe met kussens in de rug. Vergeet niet de comfortabele stand voor uw benen. Zet eenvoudig het voetendeel iets omhoog om zo de vermoeide benen te ontlasten. Bij woonwebwinkel.com vindt u een goede selectie comfortabele kwaliteitsboxsprings.

                nachtkastjes

Een handig en mooi nachtkastje of hockertje mag niet ontbreken bij uw boxspringset. Wij leveren losse nachtkastjes die u separaat kunt aanschaffen bij een nieuwe boxspring, maar zeker ook bij een bestaande boxspring. Deze nachtkastjes of hockertjes zijn -indien uitgevoerd met een stof - van dezelfde stof te voorzien als uw nieuwe boxspring. Maar ook voor een bestaande boxspring zijn er zo veel stof en kleurmogelijkheden dat er altijd wel een passende stof te vinden is. Informeer naar de mogelijkheden!