Dekbedden

Dekbedden
gratis hoofdkussen bij elk donzen dekbed

Woonwebwinkel.com biedt een uitgelezen collectie hoogwaardige dekbedden voor een heerlijke nachtrust. In veel verschillende vulmaterialen en kwaliteiten. Heel veel rechtstreeks uit de voorraadcollectie van Heezen wonen in Dinxperlo. Ook dat is een vertrouwd gevoel.

U heeft de keuze uit voordelige budget dekbedden met een synthetische vulling, tot heerlijk luxe donzen dekbedden met een 'platinum' donsvulling; een 100% siberische ganzendons. Nu tijdelijk een gratis hoofdkussen bij elk donzen dekbed.

Heerlijk warme en comfortabele dekbedden vindt u in onze winkel én woonwebwinkel. Als u geen behoefte heeft om de dekbedden te komen voelen, hebben we voor u op de site een uitgebreide beschrijving toegevoegd zodat u ook online eenvoudig een keuze kunt maken en onze dekbedden kunt bestellen.

donzen dekbedden

De donzen dekbedden van Ducky Dons voeren we al jaren in onze collectie. Deze dekbedden worden geheel in Nederland gefabriceerd. Het verschil tussen de vele uitvoeringen zit in de hoes (de tijk of inlett) en uiteraard de vulling. Ganzendons,- Eendendons, en het percentage dons gehalte.

Om een kwalitatief hoogwaardig dekbed te kunnen aanbieden vindt u bij ons vooral de voldons ( 90% en 100% dons) kwaliteiten. De top is de Ducky Dons Duvet Doré serie. Deze bestaat uit de Duvet Doré Platinum, Duvet Doré Gold en Duvet Doré Silver. Superieure ganzendons kwaliteiten in een streelzachte, dons dichte tijk. Lichtgewicht en toch heerlijk warm. Leverbaar in 4-seizoenen uitvoering, winter (warmteklasse 1) of cassette (warmteklasse 2).

De d’ Orveige dekbedden zijn gevuld met een hoogwaardige 100% eendendons vulling. Iets zwaarder dan ganzendons en met een zwaardere en voordeligere tijk, maar ook 100% Nederlands, Ducky Dons product en tegen een wel heel aantrekkelijke aktieprijs. Heeft u een dons allergie of wilt u graag uw dekbed regelmatig kunnen wassen, dan voeren we een mooie lijn synthetische dekbedden. Uiteraard ook weer een Nederlands product en leverbaar in 4-seizoenen en enkele uitvoering.

zijden dekbedden

Voor de zomer hebben wij een speciaal zijde dekbed. Luchtig, koel en wasbaar bovendien. Heerlijk luchtig voor de warme zomernachten. Ideaal als u toch graag iets over u heen heeft,maar als het 'gewone' dekbed echt te warm is.

synthetische dekbedden

Wij voeren de Dauna Soft synthetische dekbedden. Leverbaar in de standaard en luxe uitvoering. Beide zowel in enkel (winterdekbed) warmteklasse1 en thermo (4-seizoenen) warmteklasse 3+4 - samen warmteklasse 1. Deze dekbedden zijn bij ons leverbaar zolang de voorraad strekt, aangezien de leverancier is overgestapt op een nieuwe dekbeddenlijn, de Castella dekbeddenlijn. Om de serie compleet te maken leveren wij de Silver Comfort synthetische dekbedden. Leuke dekbedden, voor een wel heel leuke prijs!

De Castella synthetische dekbedden zijn de nieuwste dekbedden welke binnenkort worden toegevoegd aan onze site. Deze bestaat uit de Castella Avior Winter (warmteklasse 2) en de Castella Avior 4-seizoenen (warmteklasse 3-4 en 1) Het Castella Avior dekbed is een zacht en soepel synthetisch dekbed met een microvezel tijk. Het dekbed is non-allergisch, reukvrij en gemakkelijk te wassen.

Het Castella Agena dekbed is een luxe, zacht en soepel vallend synthetisch dekbed met een 100% katoen-satijnen tijk. !00% katoen dus, maar satijn geweven. De Castella Agena is net als de Avior non-allergisch, reukvrij en gemakkelijk te wassen. Binnenkort te bestellen op deze site!

Aarzel niet ons te benaderen voor advies. We helpen u graag!