Matrassen

Matrassen van WoonWebWinkel.com

Om uw keuze niet onnodig moeilijk te maken heeft Heezen wonen | Woonwebwinkel.com voor u een keuze gemaakt uit het gigantisch grote aanbod matrassen. Hierbij hebben we de keuze beperkt tot de merken Norma, Avek en Tempur.

De Combispring matrassen van Norma zijn wereldberoemd in heel Nederland. Bekend om de hoge kwaliteit en stabiele ligging. De combinatie van een hoogwaardig schuim i.c.m. de cylindervormige veren staat garant voor jarenlang slaapplezier. Klanten vragen er om! "We hebben nu een Combispring, en willen er graag weer één" horen we regelmatig.

Momenteel is de Brezza Combispring de absolute top in Combispring matrassen. Ook de Solara en Aura zijn goed, waarvan de laatste als bijzonderheid heeft dat deze matras eenzijdig beslaapbaar is. De Combispring Aura hoeft dus niet gedraaid te worden!

Slaapcomfort van A tot Zzzzz

slaapcomfort, een kijkje in de winkel

In onze winkel in Dinxperlo nemen we graag de tijd voor u. Bij ons bent u verzekerd van een gedegen slaapadvies. Om u ook online een beeld te geven van onze collectie hebben wij een deel hiervan in onze webwinkel opgenomen. Zo kunt u zich thuis alvast oriënteren en zelf beslissen of u in de winkel geholpen wilt worden, of dat u eenvoudig online bij ons bestelt.
Tijdens winkeluren zijn we bereikbaar voor alle vragen op slaapgebied en helpen u graag bij uw keuze.

                Boxsprings

De Boxsprings van Norma en Avek zijn goed vertegenwoordigd in ons assortiment. Norma is al jarenlang onze huisleverancier en staat bekend als hoogwaardig fabrikant van kwaliteits-boxsprings voor een zeer scherpe prijs.

Norma is de uitvinder van het Combispring systeem. Deze matrassen zijn dan ook toepasbaar op deze boxsprings. Avek is een oer-Hollandse fabrikant met eigen productie in Friesland. Zelfs de schuimen voor matrassen en boxsprings worden in eigen beheer gefabriceerd. Hoogwaardige afwerking en materialen en een echt Nederlands product dus. Alle boxsprings worden gratis bezorgd en desgewenst gratis bij u gemonteerd!

                Matrassen

In onze showroom vindt u de Norma matrassencollectie welke wij ook via onze webshop aanbieden. Hier hebben we ook gekozen voor Norma. U vindt bij ons de Norma Combispringmatrassen in meerdere collecties. De Norma Aura, de Norma Solara en Norma Brezza. Tevens voeren wij de matrassen met het “Nederlands Kwaliteitsproduct” label. Deze matrassen,- pocketvering matrassen en combivering matrassen,- zijn ook afkomstig uit de Norma fabriek, maar dan tegen een zéér concurrerende prijs. Hoge Norma kwaliteit maar voor een ‘huismerk prijsje’.

                Bedbodems

Een goede matras vraagt om een juiste ondergrond. Een goede lattenbodem of schotelbodem geeft ondersteuning en corrigeert zodat u op een juiste manier in bed ligt. Woonwebwinkel.com heeft een ruim assortiment dat eenvoudig via de webshop te bestellen is. Voor elk budget hebben wij een juiste bedbodem. Staat uw bodem er niet bij, informeer dan gerust wat wij u kunnen bieden!

                Dekbedden

Heerlijk warme en comfortabele dekbedden vindt u in onze winkel én woonwebwinkel. Als u geen behoefte heeft om de dekbedden te komen voelen, hebben we voor u op de site een uitgebreide beschrijving toegevoegd zodat u ook online eenvoudig een keuze kunt maken en onze dekbedden kunt bestellen. De donzen dekbedden van Ducky Dons voeren we al jaren in onze collectie. Deze dekbedden worden geheel in Nederland gefabriceerd. Het verschil tussen de vele uitvoeringen zit in de hoes (de tijk of inlett) en uiteraard de vulling. Ganzendons,- Eendendons, en het percentage dons gehalte. Om een kwalitatief hoogwaardig dekbed te kunnen aanbieden vindt u bij ons vooral de voldons ( 90% en 100% dons) kwaliteiten. De top is de Ducky Dons Duvet Doré serie. Deze bestaat uit de Platinum, Gold en Silver. Superieure ganzendons kwaliteiten in een streelzachte, dons dichte tijk. Lichtgewicht en toch heerlijk warm. Leverbaar in 4-seizoenen uitvoering, winter (warmteklasse 1) of cassette (warmteklasse 2). De d’ Orveige dekbedden zijn gevuld met een hoogwaardige 100% eendendons vulling. Iets zwaarder dan ganzendons en met een zwaardere en voordeligere tijk, maar ook 100% Nederlands, Ducky Dons product en tegen een wel heel aantrekkelijke aktieprijs. Heeft u een dons allergie of wilt u graag uw dekbed regelmatig kunnen wassen, dan voeren we een mooie lijn synthetische dekbedden. Uiteraard ook weer een Nederlands product en leverbaar in 4-seizoenen en enkele uitvoering. Voor de zomer hebben wij een speciaal zijde dekbed. Luchtig, koel en wasbaar bovendien. Heerlijk luchtig voor de warme zomernachten. Aarzel niet ons te benaderen voor advies. We helpen u graag!

                Hoofdkussens

Voor een goede nachtrust is een goed hoofdkussen erg belangrijk. Wij bieden u een uitgebreide collectie hoofdkussens. Deze collectie is onderverdeeld in donskussens, synthetische hoofdkussens en ergonomisch, ondersteunende Tempur kussens. De donzen kussens en synthetische kussens zijn er in traditioneel ‘puntmodel’ of als boxkussen dat meer geschikt is voor rug en zijslapers. Ook voor buikslapers is er een speciaal kussen welke in eigen beheer is ontwikkeld. Dit donskussen heeft een speciaal verlaagd vulgewicht. Vergelijk kwaliteit en prijs en ontdek hoe voordelig Heezen wonen is

                Bedtextiel

Een matras en hoofdkussen moet beschermd worden tegen slijtage en transpiratie. Daarom bieden we een collectie matrasbeschermers en moltons om uw kostbare matras en hoofdkussen te beschermen. Eenvoudig online te bestellen of in de winkel mee te nemen. Als er extra bescherming gewenst is bij bijvoorbeeld  incontinentie of zwangerschap en bevalling hebben we een luxe serie waterdichte Velfont matrasbeschermers. Als u een dekbedovertrek zoekt kijk dan eerst op woonwebwinkel.com. Bij ons vindt u een wisselende actie-collectie van Beddinghouse, Kardol Verstraten, Margaret Muir en andere merken dekbedovertrekken. Online met extra korting, maar op = op!

                Dekens

U wilt graag slapen onder een traditionele deken in plaats van onder een dekbed? Geen probleem bij woonwebwinkel.com. Wij hebben een grote collectie wollen dekens van AaBe en Europlaid in verschillende gewichten, dus voor elk jaargetijde een juiste deken. Meerdere kleuren leverbaar in uni en double face. Ook de acryl dekens of Dralon dekens zijn ruim vertegenwoordigd. Deze zijn van superzachte vezels geweven en wasbaar. Heerlijk warm, zacht en een sieraard op uw bed.